MOJ MAGIC PLANNER 

V sodobnem času je življenje mešanica hitenja, stresa in nejevolje. Ljudje so izgubili občutek za čas in še za veliko drugega. 
Sama se v kupu vsakodnevnih opravkov in obveznosti počutim kot izgubljena ovčka, ki je zašla daleč, daleč od svoje črede. 
Sicer je res, da imamo pametne telefone, še pametnejše računalnike in tablice, ampak se mi zdi, da smo v vsem tehnološkem napredku izgubili stik s samim sabo. Tehnične igračke nas vodijo in nam določajo ritem in urnik, medtem, ko mi pridno in pohlevno sledimo tempu...

Sama se zelo rada poslužujem klasike, zato elektronski rokovniki zame odpadejo. Prisegam na dober, star in tradicionalen rokovnik, katerega lahko nosim v torbi in ni odvisen od polnilnika, polne baterije ali signala. 

Pred približno dvema mesecema je v moj nabiralnik, kot naročen priromal paketek, v katerem se je skrival Magic Planner. (Hvala Tajka)... In takrat se je moje življenje obrnilo na glavo. To ni navaden planer ! To je planer, ki je posut s čarobnim prahom magičnosti, igrivosti in barvitosti. Narejen z obilico ljubezni kar kliče po tem, da ga vzljubimo. 
In ne ! Ni samo za otroke in mlade , kot mnogi mislijo. Primeren je za vse, ki so v sebi obdržali vsaj malo radoživosti. 

KAJ SKRIVA V SEBI

Poln motivacijskih misli in spodbudnih besed je več kot primeren za študente in vse tiste, ki občasno potrebujejo 'brco v rit' in kapljico motivacije, da lahko brezhibno dokončajo svoje delo. Je odlična spodbuda in krasen spremljevalec. 


Na začetku povpraša nekaj o nas in nam s tem prebudi zaspane misli, da se spomnijo, kdo pravzaprav smo in kaj v življenju hočemo. V nadaljevanju nas pričaka stran na kateri lahko beležimo ideje za darila ob rojstnih dnevih in jih tudi datumsko zabeležimo. Bucket list places nam ponudi seznam krasnih in večnih potovalnih destinacij, malce naprej pa nas krasno spodbudi k varčevanju. 


Vsak teden posebej lahko zabeležimo svoje uspehe, stvari, katere želimo kupiti, zapiske, na skrajni levi pa nas pričakuje misel tedna, ki je vedno skrbno izbrana in izredno inspiracijska. Vendar to še zdaleč ni vse... Na teh čudovitih, čarobnih straneh vas pričakuje še ogromno krasnih detajlov, s katerimi bo vaše prihajajoče leto prečudovito... Ker pa so vsi obožujemo presenečenja, vam vseh ne bom izdala. :)

Poln lepih misli, organiziranosti in natančnosti bo Magic Planner postal vaš najboljši prijatelj in najzvestejši spremljevalec. 

Svojega lahko dobite na strani Magic Planner, v njihovi spletni trgovini, kjer je trenutno iz 15 € znižan na 13,50 € . Izredna in neponovljiva priložnost, katere ne smete zamuditi ! :) 

Ker pa vas rada razveseljujem, sem v sodelovanju z njimi za vas pripravila krasno nagradno igro, v kateri ga lahko osvojite. Hitro skočite na moj zid, da vam ne uide. 
Želim vam lep in čaroben dan ! <3 
0 komentarji:

Objavite komentar